Denne pizzasauce smager fantastisk. Den tager cirka 10 minutter at lave og skal stå og trække i 1 time for at få den bedste smag frem. Passer perfekt til dine hjemmelavede pizzaer.
3 spsk tomatpuré.
400 g hakkede dåse tomater.
1 finthakket løg.
3 finthakkede hvidløgsfed.
1 spsk olivenolie.
5 laurbærblade.
1 tsk hvedemel.
3 tsk tørret oregano.
2 tsk salt.
½ tsk fintmalet sort peber.
Brun løg og hvidløg i olien. Det skal ikke have så meget farve.
Hæld hvedemelet i og pisk det lidt.
Fjern stænglerne fra laurbærbladene og læg dem i.
Kom resten af ingredienserne i og lad det stå og syde i ca. 5 minutter under omrøring.
Rør rundt i saucen til den er glat.
Pingback: Deep Pan Pizza | Pizzaopskrift.dk